Lemon Liver Cleansing

Husk at rensende emalje for leveren ifølge Neumyvakin bør utføres før «rent vann». Ikke bruk denne prosedyren for mye, fordi enema vasker bort den naturlige mikrofloraen i tarmen. I tillegg irriterer natriumbikarbonat veggene i kroppen.
Behandling av cirrhosis
Figur 4 – Lever berørt av skrumplever.
Et veldig effektivt verktøy i kampen mot denne ubehagelige sykdommen er en løsning av varmt vann med brus.
1 glass vann;
1 ts natriumbikarbonat.
Det anbefales å drikke den resulterende løsningen om morgenen og kvelden i ikke lenger enn 4 uker.
En annen like effektiv oppskrift som bidrar til å takle levercirrhose er basert på bruk av bjørkeknopper.
50 g birkeknopper;
2 ts. soda;
500 ml kokende vann.
På bunnen av termosene plasseres tørre råvarer og hell vann. Etter 4 timer, drikk filteret og legg til brus. Den forberedte løsningen er delt inn i to dager og full i flere doser i små sip. Det er best å gjøre dette på tom mage. Forløpet av slik behandling bør ikke vare mer enn en uke. I løpet av året anbefales det å gjennomføre maksimalt 3 kurs i denne terapien.
Hjelp med hepatitt
Hepatitt kalles betennelse i leveren. De farligste er av viral opprinnelse (A, C og B). De bør bare behandles ved hjelp av en spesialist i gastroenterolog og smittsomme sykdommer.
Hepatitt brus kan bare brukes med legitimasjon fra leger.
For å støtte leverfunksjonen kan du ta en drink med brus og sitronsaft.
vann – 1 kopp;
sitronsaft – 3 ss. l.;
brus – 0,5 ts.
Koble komponentene, konsum drinken i 3 dager. Det er bedre å ta til rette før måltider. En dag er nok til å drikke 200-250 ml væske. Etter terapeutisk kurs blir det laget en kort pause, som varer fra 3 til 4 uker. I løpet av året kan du bruke mellom 2 og 4 kurs med tilsvarende brusbehandling.
Fremgangsmåtene i forberedelsene er vist i videoen.
Kreftforebygging
Behandling av leveren kreft med brus alene vil ikke gi et godt resultat. Denne metoden kan bare brukes som en ekstra behandlingsmetode og utføres med samtykke fra den tilstendige onkologen. Anti-kreft-drikken fremstilles som følger:
ta 2 ss. l. sitronsaft og hell et glass vann;
legg til 1 ts. honning oppvarmet i et vannbad;
rør i væsken 1 ts. soda.
Ta denne drinken skal være på tom mage, umiddelbart etter å ha våknet opp.
En viktig behandlingstilstand med brus er økt væskeinntak. Denne regelen er basert på at natriumbikarbonat har stor innflytelse på vannbalansen, og fjerner overflødig væske fra kroppen.
Når du starter en leverbehandling med brus, bør du huske at ikke alle typer kreft kan behandles med et slikt stoff.
Leger i tradisjonell medisin, professor Ogulov Alexander Timofeevich informerer i dette klippet om helbredende egenskaper av brus og hvordan man bruker det til forebyggende formål.
Soda – et utmerket verktøy for å forbedre tilstanden til leveren. Natriumbikarbonat fjerner effektivt toksiner og skadelige stoffer fra kroppen.