Oppskrifter av tradisjonell medisin – behandling av hepatitt C hjemme

Det er viktig å ta hensyn til at selv et slikt skadesløst verktøy som bakervarer har også egne kontraindikasjoner. Pulveret bør ikke brukes i sykdommer i mage-tarmkanalen, graviditet og amming, samt barn under 12 år.
Ifølge vurderinger viser behandlingen av leversoda bra resultater. Likevel må vi ikke glemme at terapi for hepatitt C må skje under streng overvåkning av en spesialist. Det samme gjelder bruken av brus: De populære oppskrifter som bruker natriumbikarbonatpulver kan bare brukes til dersom legen ikke er imot slike metoder.
Oppskrifter av tradisjonell medisin – behandling av hepatitt C hjemme
Hepatitt C er en viral infeksjon som forårsaker betennelse i leveren. Ofte oppstår de første stadiene av sykdommen uten tegn, så en person kan ikke gjette om sin tilstand i lang tid. I det lange løp kan dette føre til alvorlige helseproblemer, inkludert utvikling av leversvikt. Tradisjonell medisin tilbyr som regel en omfattende behandling av sykdommen med antivirale legemidler.
Sammen med dette er det flere metoder og tester som du kan identifisere og behandle hepatitt C, selv hjemme.
Hjemmediagnostisering av hepatitt C
Faren for hepatitt ligger i det langsiktige asymptomatiske kurset. Ved de første tegn på sykdomsutbrudd skal det utføres en analyse som bekrefter eller motbeviser mistanker.
For mange vil dette være den nyheten, men er nå mulig selv hjemme for å gjennomføre en rask test for hepatitt. Hjemme kan han oppdage tilstedeværelsen av sykdomsmarkører i blodet raskt og med høy grad av sannsynlighet.
Testen består av et sett av striper som er impregnert med en spesiell substans som endrer farge når det kommer i kontakt med noen hepatittmarkør. Pålideligheten av resultatene er 99%. Det finnes to typer tester:
blod, med følsomhet på ca 98,6% og en tid for å få et resultat av 15 minutter;
ved spytt, med et nøyaktighetsnivå på 95% og 40 minutter med å vente på testen.
I dette tilfellet må du være oppmerksom på at diagnostikk hjemme ikke vil være like sant som en laboratorietest. Den minste detaljene kan forvride resultatet. For eksempel er spytt egnet for hjemmedeg bare fra innsiden av tannkjøttet. Sykdommen på slike tester kan bare bestemmes noen få måneder etter infeksjon. Derfor, hvis du mistenker at du har hepatitt, bør du konsultere en lege som vil foreskrive et sett med tester, sammen med hjemmeprøver.