Viktige anbefalinger for vellykket behandling av hepatitt

Curcumin. Denne kjemikalien, som er en del av krydderet av gurkemeie, hjelper kroppen med å bekjempe betennelse, virus og bakterier, og er veldig nyttig for hjemmebehandling av hepatitt B og C.
N-acetylcystein. Aminosyre, som fremmer absorpsjonen av glutation, den kraftigste antioxidanten av kroppen og kjemper mot toksiner. Denne funksjonen støtter leveren i prosessen med avgiftning, reduserer skade forårsaket av toksiner. I tillegg øker dette tillegget sannsynligheten for å oppnå vedvarende virologisk respons ved behandling av hepatitt C.
Andre antioksidanter. Stoffer som beskytter celler mot skade forårsaket av frie radikaler. Eksponering for disse ustabile molekylene kan føre til leverkreft. Antioksidanter inkluderer beta-karoten, lykopen, vitamin C, E og A og andre stoffer.
Populære oppskrifter for tradisjonell medisin for hepatitt C
Folk rettsmidler kan være ganske effektive hvis du behandler hepatitt C hjemme.
De vanligste er:
Fersk gulrotjuice. Vitamin A som finnes i roten, bidrar til å rense og reparere leverceller.
Corntail avkok. Det anbefales å ta lang tid, 100 ml 4 ganger om dagen.
Drikk for behandling av hepatitt. I et glass mineralvann, legg til saften av en halv sitron og 1 ss. honning.
Mumie løsning. I et glass varm melk legg til 5 g mumie, honning, druesaft. Den resulterende løsningen bør være full frisk, før du spiser om morgenen og om natten, før du går i seng.
Kåljuice. Drikk bør være 1 glass, 3 ganger om dagen ferskpresset. Du kan også legge til betesaft.
En avkok av blåbærblader. Det må tas hver dag, tre ganger om dagen. I tillegg er juice og juice fra denne bæren også nyttig.
Sitronsaft og brus. En teskje brus, bland med saften av 1 sitron, mens bruset slukker sitronsaft. Å akseptere blanding innen 3 dager, i 5 minutter etter utarbeidelsen. Deretter må du ta en pause i resepsjonen i 4 dager.
Alternative behandlinger for hepatitt
Ikke-tradisjonelle behandlingsalternativer inkluderer:
Massasje. Det er en av de eldste behandlingsmetodene. Effekten er basert på bruk av ulike metoder for påvirkning på kroppens muskelstruktur og myke vev. Prosedyren har en positiv effekt på den generelle helsen til personen.
Akupunktur. Handlingsprinsippet består i restaurering og bevaring av helse gjennom stimulering av bestemte punkter på kroppen med metallnåler.
Yoga. Hjelper å lære å kontrollere pusten og forbedre konsentrasjonen. Folk som praktiserer slike klasser, forbedrer deres generelle trivsel.